Piljevina fen za kosu sa Jednocilindrična

Piljevina fen za kosu sa Jednocilindrična glavni operativni princip injekciju Lulu i rotaciju valjka da radimo zajedno kada se piljevina u suљilicu. Od sreće i fluidized materijali koji se u potpunosti obratite se toplo vetar i onda sušenja je gotov. Pneumatski piljevina sušenja mašina: mokar barut i...

Detalji o proizvodu

Piljevina fen za kosu sa Jednocilindričnaglavni operativni princip

Injekcija Lulu i rotaciju valjka ce raditi zajedno kada piljevina u suљilicu. Od sreće i fluidized materijali koji se u potpunosti obratite se toplo vetar i onda sušenja je gotov.

Mašine za sušenje pneumatski piljevina:Mokar barut i pelet piljevinu ce biti neprekidno odaslan za sušenje cev pužni transporter. Tokom velike brzine prenosa i disperzije vruće gripa, voda će da ispari, a zatim prah i pelet suva proizvoda postiže.

Komponente:vazduh grejalica, za transport, pneumatski sušenja cev, ciklon za razdvajanje i zapregu ventilator i sl.

Kupci mogu da biraju pogodne piljevinu fen za kosu prema izlazu.


Primenljivo opsega:

Kombinovane slamnatim goriva, Ugljeva mašine, piljevina pelet gorivo, komprimovane piljevina, poljoprivrede i stočarstvo inženjering itd i sušenje poljoprivrednih materijala sa celulozom kao kukuruza od slame soje slame, Pamuk od slame, žito od slame, Sirka slame, piljevina, drva za brijanje, ginkgo list, list Duda itd.Rotary dryerstructure

fen za kosu mašina je formiran od rotary telo, ukidanje blade, vozi uređaja, koji podržavaju uređaj i zaptivanje prsten.
Karakteristike:

1. visoko sušenja snaga: dovoljno toplote exchange s toplim vazduhom može postići materijali su skliznula ukine uređaj za fen.

2. kratko trajanje sušenja.

3. piljevina Fen ima jednostavna konstrukcija sa manje zanimanje, koji se mogu lako operisali i održavaju.

4. velike rukovanja kapaciteta i visoku toplinsku efikasnost.


Istraga