Horizontalna cirkulacija fen za kosu

Horizontalna cirkulacija fen za kosu
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Horizontalna cirkulacija dryermain karakteristike:

Toplota ponovo Zategni komoru i recikliranje topao vazduh se primenjuje na horizontalni cirkulaciju fen za kosu, što štedi energiju i smanjuje troškove. Područje kontakta u pogrebnu odaju sa materijala je napravljen od Inoxa kako bi se osiguralo kvalitet proizvoda. Multi-pojaseva vozila sprečava prelamanje kuglice. Osim toga, pojaseva brzina je prilagoditi kontrolu sušenja trajanje. Struja toplog vazduha se mogu prilagoditi prema materijalne karakteristike i sušenja zahtevima da se osigura najbolji kvalitet. Samoиisteжe sistem se primenjuje na dnu komore oprati preostalih praha i čestica.Horizontalna cirkulacija fen za kosuje široko rasprostranjena postupati sa visokom nivou istiskivanje kuglica hrane i aqua feed.

1. međunarodni naprednu tehnologiju: klati berzanski distribucije uređaja osigurava uniformu distribucija materijala i vlagu.

2. srednje-molekularni polimer neto ili nerđajući čelik ekrana, udario tanjir se primenjuju uzrok nema materijalne viri i иistoжe.

3. jedinstveni vazduh sistem ventilacije: Kružni kanal možete da promenite tok pravac prema stvarne potrebe.

4. uvala i utičnicu odnosno raspoređene su na različitim sušenja vremenskim periodima, koji se mogu lako prilagoditi temperaturu i vlažnost vazduha Plug i kontrolisati brzinu sušenja. Na ovaj način mogu se osigurati dobar kvalitet i visok stepen za leиenje.

5. modularna struktura: dužina i pravac može biti sastavljan slobodno upoznati različite uslove. Mrežica pojas i ekrana tablica ima dva sloja (tri sloja i više može prilagoditi), dok je širine 1.2, 1.8 i 2,4 miliona može da se izabere. Standardne komponente se mogu priključiti u skladu sa izlaza klijenata i sadržaj vlage.

6. fen i hladnjak mogu se kombinovati i trajanje se mogu prilagoditi.

7. čišćenje zmaj je opremljena za suočavanje sa puderom i čestica.


Primenljivo opsega

Sušenja (stabilizacija i hlađenje) na pelet, komad i striptiz u obliku materijala za feed i prehrambenoj industriji. Lečenje i sušenja probleme od ekstrudirane aqua hrane, normalno kuglica hrane ili hrane može efikasno da se reši. Konačni kapsule su idealna voda opiranje performanse i dobar izgled. toplog vazduha sistem reciklaže je štedi energiju, niske cene i pouzdan.


Technicalparameters

Tip

Handlingcapacity

Dryingarea

Beltwidth

Mainmotorpower

Moisturereducingrate

(t/h)

(m2)

(m)

(KW)

(%)

SHGW120 × 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

SHGW180 × 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

SHGW240 × 2

4-5

40.8

2,4

62.45

15

Istraga