Pune automatizacije mikro doziranja skale

Potpuno automatsko microelement grupisanja skale je vrsta visoke tehnologije inteligentna Električna oprema koja je dizajnirana za industrijsku mikro materijal grupisanja sistem. Za puder, kuglice, komadi i masovnog materijala u različitim okruženjima industrije, to mogu da uradim sledeći radovi automatski i...

Detalji o proizvodu

Potpuno automatsko microelement grupisanja skale je vrsta visoke tehnologije inteligentna Električna oprema koja je dizajnirana za industrijsku mikro materijal grupisanja sistem. Za puder, kuglice, komadi i masovnog materijala u različitim okruženjima industrije, to mogu da uradim sledeći radovi automatski i precizno: automatska mikro materijalne likvidnosti "," potpuno automatsko kvantitativne grupisanja "i" potpuno automatsko transport kontrole. To je stabilan i precizan, značajno poboljšava industrijske mikro materijal grupisanja efikasnost i totalno se izbegava moguće greške napravili Ručna grupisanja i bacanje.

Razne akcije regale, preokrenula Hoper skale i transportne uređaje dostupne prema zahtevima kupaca. A prema doziranju količine, jednu skalu, duplo Vage i Vage multi mogu biti pogorљava da upozna različite uslove.

Funkcije i funkcije

1. skladu sa materijalnim formulu u kompjuter, potpuno automatsko težine, grupisanja i transporta može se napraviti precizno.

2. otkazivanje od strane ručnog grupisanja mogu temeljno izbeći. Kvalitet proizvoda je stoga zagarantovan.

3. odstupanje od jedne materijalne dinamičke grupisanja biti ne više od ±0.03% od maksimalnog kapaciteta, što je međunarodna naprednu tehnologiju.

4. grupisanja brzina: grupisanja brzinom od jednog materijala može dostići 30kg/28s, na osnovu koje se pakuje svrdlo je 110mm i materijalne proporcija je 600 kg/m³, a to je Međunarodni napredne tehnologije.

5. trojku visi sistem je lako skupština, rastavljanje i održavanje.

6. specijalne proizvodnje doziranja svrdlo prijavio se za specijalne materijale tako da dobro fluidnost i loše fluidnost materijali mogu biti transportovani efikasno kada doziranje.

Potpuno automatsko microelement grupisanja skale je široko rasprostranjena u hrani, hrana, medicine, hemijske industrije da shvatite automatsko transporta pire krompir i pelet mikro materijala i potpuno automatsko grupisanja.


Istraga