Biomasa fen za kosu

Oko tri sloja bubanj fen za kosu: 3-kanal fen za kosu je skoro razvijenim vrsta fen sa jedinstveni princip iz principa rotary bubanj fen za kosu u kombinaciji sa umakom ugao i vazduh fen za kosu. Menja imperative od rotary bubanj fen za kosu, i glomazan vazduha fen za kosu, sa prednosti male veličine, visoke termalni...

Detalji o proizvodu

Oko tri sloja bubanj fen za kosu:
Tri-kanal fenje skoro razvijenim vrsta fen sa jedinstveni princip u kombinaciji iz principafen za kosu Rotary bubanjsa umakom ugao i vazduh fen za kosu. Menja imperative od rotary bubanj fen za kosu, i glomazan vazduha fen za kosu, sa prednosti male veličine visoku toplinsku efikasnost, lakoжa, širok veoma korisne, kontrolu fleksibilni temperature, prilagođen je takođe široko sve vrste pudera, blok, list materijala, kao što su piljevina, rude pesak, mineralni prah, gvozdene rude, itd.


Struktura princip:
Tehnologija od tri kanala bubanj fen stigao je iz Nemačke i sve ostalo, sastoji se iz tri koncentričnim krugovima bubanj, piljevina, materijalni uliva se u unutrašnji bubanj na jednom kraju niza bubanj, onda tokovi srednjeg bubanj pod radnju kopiranja tablice, a onda nazad na spoljni bubanj, napokon suva materijal izlazi iz kraja bubanj , kao i prolazi kroz tri puta dužinu rotary bubanj, samim tim znatno smanji jačinu opremu.


Struktura funkcije:
1. oprema pretvara polako, sa malim abrazije, siguran i pouzdan, nisko održavanje koštati; Eksplozivni deo je postavljena sa strukturom otporan na eksploziju.
2. hranjenje brzina može biti prilagođena, lako operacija.
3. velike proizvodne kapacitete, mogu li neprekidno operacija; Velika elastičnost operacije, omogućava izlaz proizvodi imaju veliki opseg tokom proizvodnje, ali bez uticaja na kvalitet proizvoda;
4. visok stepen automatizacije: opremu možete automatski završava hranjenja i prazni proces. Temperatura izduvnih usvaja inteligentnom kontrolom, povezivanje na brzinu hranjenja uređaj, hranjenja količina je automatska kontrola, da se osigura laganom proizvoda, izduvni temperatura nije previsoka, čuvanje potrošnje energije.
5 poredenju bilješki tradicionalni jednoslojni bubanj fen za kosu, termalni je povećao se za 40-50 odsto; u koeficijent prolaza toplote zapreminski je dvostruko od jednoslojni bubanj fen za kosu;
6 vanjski sloj je sa izolacijom koricama, štednju energije efekat super povećana.
7 piljevinu je sa dobra boja nakon sušenja, ne uvelu ili spaljeni fenomen, ceo proces sušenja je u kombinaciji sa sušenja vazduha, mogu učiniti materijalne vlaga ispod 15% nakon sušenja.

Tehničke karakteristike:


Model
YLHG1YLHG2YLHG3YLHG4YLHG5
TeloUnutar diameter(mm)17002450265028503700
Length(mm)800080009100900010000
Rotary speed(r/min)Se mogu prilagoditi proces
Capacity(t/h)12345
Uvala temperaturel(°C)andlt; 500andlt; 500andlt; 500andlt; 500andlt; 500
SirovinaPiljevina
Moisyure(%)45
Temperatuer(°C) utičnica8080808080
Powder(kW)2.2*23*24*24*45.5*4
Istraga