Dom > О нама > Pridružene kompanije

Jiangsu Liangyou Agro mašineriju Co., Ltd

Jiangsu Liangyou Agro mašineriju Co., Ltd je specijalizovan za mašine za proizvodnju hrane, složena gnojiva mašineriju, trava obrade mašine, bio-energetske opreme i instalacija za kompletan inženjering, koja je prošla primljena sam na ISO9001:2000 i CE. Naši proizvodi su u širokoj upotrebi na raznim poljima, kao što je zrno, nahrani, stočarstvo, riblja farma farma, složene mikrobne đubrivo i okruženje prijateljski industrije. Zavisi od tehnike tehnologiju u naše polje i zreo poslovnu administraciju sistema koji se proizvodi od Liangyou ne prodaje pa u domaćem, tržištu samo takođe su izvezeni u zemljama evropske, Afrikanac i u MORU. Nam feedova kompletnu opremu za živine, stoke i riblja farma su na vrhu proizvode koji se izvoze u inostranstvo. Naši proizvodi su pod nazivom čast kao andquot; Kini poznata Brandandquot; andquot; Kina Superior proizvod andquot; "od poverenja za kvalitet u Chinaandquot; i andquot; Kvalifikovana firma za kvalitet Supervisionandquot;.
Uzimanje andquot; Iskrenost je pravi pouzdanost, kvalitet osvaja marketandquot; kao naše poslovne filozofije, po nam napredne znamo kako, vrhunskog kvaliteta i zadovoljavajuće usluge, koje smo stekli poverenje naših kupaca. Takođe smo stekli obilan i odličan praktičnim iskustvima u feedova kompletan inženjering, zrno prenoseći inženjering, mikrobne okruženje prijateljski inženjerstvo i inženjerstvo za skladištenje. Do nam naučne dizajn odlična tehnologija, dobar proizvod, pažljiv i savršeno servisa, želimo da se uhvatite za ruke sa korisnicima naših usluga, napreduju zajedno i saradjuju iskreno, tako da stvori sjajna budućnost.

Web lokaciju:www.fdsp.Cc

Jiangsu Liangyou silosa inženjering Co., Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Jiangsu provincije. Kompanija specijalizovana za istraživanje, razvoj i dizajn čeličnih silosa inženjerstva i razne tehnologije materijala za skladištenje i prodaja i servis srodnih proizvoda. Svoje proizvode su široko rasprostranjena u polju poljoprivrednih, polju industrijske i mestima kao što su hrana, feed, ulje, brašno, se sprema, hemikalije, izgradnji materijala, Luke i zaštite životne sredine. Kompanija je okupio veliku grupu profesionalnih talenat i menadžere koji su bili umešani u celik silo industrije za mnogo godina, i ima uspješno upravlja i sproveden stotine projekata čeličnih silosa za Omogućavanje kupcima da stvarno svedok kvalitet "Liangyou" čelični silosi od istraživanje, razvoj i dizajn na čelične silosima za implementaciju projekata i iz profaza konsultacija u prodaji usluga.

Kompanija je sposoban za pružanje kupcima sa 30 8 000 tona čelika silosima razne specifikacije i poduhvat jedan paket ključ u ruke projekata uključujući spakovanu tehnologija dizajna, građevinarstvo osnovni dizajn, podizanje prenoseći, čišćenje, magnetni odvajanje, sušenja, merenje, merenje temperature, pušio ili ide, hladnjače, toplotu očuvanje, s ventilacijom i dedusting i dizajn, proizvodnja, instalacija, otklanjanje grešaka i obuku Profesionalna podrška opreme kao što su automatsko kontrolnim sistemima. U međuvremenu, klijentima daje podršku oprema kao što su liftovi kantu sa prenoseći kapacitet od 20 i 1 000 tona po satu, Grtalica dna transporteri i transporteri pojasom.

U poslovna filozofija "Win poverenja iskrenost, napravi uspeh i kvalitetnom", kompanija je bio jači zbog svojih naprednom razvoju filozofije, odličan operacija upravljanja i odličan za proizvodnju menadžerski tim. Kompanija teži da postane model za skladištenje industrije do desno od svojih kvaliteta visokog kvaliteta proizvoda, napredne tehnologije i dobru uslugu. Na osnovu Kine i sa kojima se suočava na svetu, pruža kupcima sa domaćim i u inostranstvu napredne tehnologije.

Web lokaciju:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., D.o.o.

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute saradnju pronašao ZheJiang univerziteta i kompanija Liangyou" i andquot; Obnovljiva energija mašinstvo tehnološki centar za saradnju pronašao univerziteta ZheJiang i Liangyou companyandquot; i to je specijalizovan za proizvodnju biomase pelet mašineriju i biomasa đubrivo mašine, kao i dizajn, proizvodnja, instalacije, prodaja i servis stambeno rešenja.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
pendently ključ oprema za biomase pelleting za poljoprivrednu useve u China.Meanwhile, to može biti pelleted za gubljenje šumarstvo, previše. Mogu da se prilagode i dizajniraju projekat ključ za sve vrste materijala za kupce prema njihovim raznim zahtev, materijala i lokacije.

Za biografiju đubrivo, organskim đubrivom: Posvetili smo se za Randamp; D od organsko jedinjenje đubrivo za mnogo godina i preuzmemo ključ projekat sa kapacitetom 10 000-100 000 tona godišnje. To može biti proizveden za organskim đubrivom, kao što su gnojivo PILE, SVINJE, STOKU i gubljenje zrna, otpadne vode andamp; organski otpad nakon slaganje fermentaciju i Granulacija. Sa andquot; pohvalan bt iskrenost, uspeh kroz kvalitet andquot; koncept i napredne tehnologije, vrhunskog kvaliteta i najbolja usluga, fokusiramo se na razvoj energije biomasa i biomasa gnojivo pelleting tehnologiju, napravi contionuous inovacija, promena propadne u blago, dati podsticaj za chinaand #39; s razvoj obnovljive energije i preopterećenosti, industrialize obnovljive energije i doprinese srednine zaštitu.

Web lokaciju:www.fdsp-Reme.com