Sušilice za vazduh

Kratak uvod: suљilicu je neka vrsta velikog kapaciteta sušenja opreme sa MIG-suvi teorija. Ubrzano kretanje toplog vazduha pogone mokra materijala obustavljeni u toplog vazduha, kako bi se poboljšati procesom sušenja i prenos efikasnost. Skoro sva voda koja nije vezana je za je uklonjena nakon suvog vazduha. ne...

Detalji o proizvodu

Kratak uvod:

Suљilicu je vrsta velikog kapaciteta sušenja opreme sa MIG-suvi teorija. Ubrzano kretanje toplog vazduha pogone mokra materijala obustavljeni u toplog vazduha, kako bi se poboljšati procesom sušenja i prenos efikasnost. Skoro sva voda koja nije vezana je za je uklonjena nakon suvog vazduha. Nema pogoršanja tretiranih materijal će doći, a kapacitet je mnogo više od normalnog maљine su. Kupce možete da postignete veći profit u kratkom vremenu.


Karakteristike:

1. niska investicija, niskom potrošnjom energije, manje okupacije ljudskih resursa ili biljku oblast, a široka primenljivo opsega. Idealna modernu opremu.

2. desikant uklanjanja vlage od praškasti materijali za industriju APOTEKA, hemikalija, hrana, zgrade, plastike itd., kao skrob riblje brašno, so, vinasse, feed, gluten, plastičnih smola, mineralni prah, prah za ugalj, mucochloric kiselina, A· S· C Benzoic acid, 2·3·acid, PVC sirжetne kiseline polipropilen, Natrijum sulfat, natrijum pyrosulfite i sl.


Radna teorija:

Suљilicu možete da uklonite vlage (uglavnom se odnose na površinske vlage) ubrzano iz lako dehidrirano kuglice, i prah. Materijali ostati kratko vreme u suљilicu, što čini najbolju kontrolu kvaliteta proizvoda. Naša kompanija dodaje skup l ' pojaиivaи, Rotiraj brzinu od kojih se beskrajno kontrola može da normalno fen. Mokri materijali prolaze kroz pužni transporter, u l ' pojaиivaи i onda potpuno idu zajedno sa toplog vazduha. Slomljen i gurnuo rapidno rotaciona čekići, materijali pretvoriti u dobro čestica. Onda u redu čestice suše i kreni ka izlazu. Na kraju, иestice se u sušenja cevi za dodatno sušenje sa uticajem vetra. Za mokro i jakoj mogu biti pod uticajem vetra i dalje nastavljamo biti slomljena, sušeni dok ulazi u cijev. Dovršeni proizvodi su otpušten iz ciklon za razdvajanje, dok mali deo letenja prah se reciklira ciklon za razdvajanje ili torbu-tip prašina kolekcionar.


Istraga